Volunteer Motivation

ELINDULT…

2009. október 5.-én elkezdődött a Magyar Önkéntesek Motivációinak országos vizsgálata. A következő két hétben – reprezentatív mintavétel alapján – 235 civil-nonprofit szervezetet keresünk meg a kutatásban való részveteli felkéréssel.


Ezt követően, a részvételi szándékukat visszaigazoló civil-nonprofit szervezetek önkénteseit arra kérjük, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, amelyben általános adatokat és az önkéntességgel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel. A felvétel 2009. október 15.-étől november 20-áig tart.

 

Ha Ön önkéntes, vagy olyan civil-nonprofit szervezet vezetője, aki önkénteseket fogad, és szeretné szervezete önkéntes toborzását, önkénteseinek foglalkoztatást, megtartását hatékonyabbá tenni, írjon nekünk az onkentes.motivacios.vizsgalat@gmail.com címre.

 

 

 

2009.10.07

A hónap száma

Támogatónk

Partnerek

A hónap híre

2014.02.07

Legfrissebb anyagok

A magyar segélyszervezetek vörösiszap-katasztrófa idején végzett humanitárius tevékenységének hatásvizsgálata 2014.02.07
A vörösiszap-katasztrófa komplex társadalmi hatásvizsgálata 2013.08.06
Önkéntesek Magyarországon - Festék, ecset, hígító 2012.11.18
Önkéntesek Magyarországon - Festék, ecset, hígító Díszhalak ellátása egy daganatos betegeket gondozó központban, újságcikkek felolvasása egy látássérülteket segítő honlap számára, nyelvtanítás egy nehéz helyzetben lévő fiúnak és persze ételosztás a Vöröskereszttel – az Önkéntes Központ Alapítvány adatbázisa a legkülönbözőbb lehetőségek százait kínálja annak, aki önkéntesként szeretne dolgozni, azaz saját akaratból, szervezett körülmények között, ellenszolgáltatás nélküli munkát kíván végezni egy másik ember vagy a társadalom javára. tovább
Bartal Anna Mária a Duna TV Önkéntesek című műsorában 2012.10.29
Bartal Anna Mária a Duna TV Önkéntesek című műsorában beszél a motivációs kutatásról. tovább
Bartal Anna Mária: AZ ÖTLET –PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ ÖNKÉNTESEK MOTIVÁCIÓINAK VIZSGÁLATA 2012.06.19